Bal Sylwestrowy - O północy w Paryżu | Sheraton Sopot Hotel
W tym roku Sylwester ma smak szampana i puls paryskiej nocy!
W programie:
- Stylowa oprawa balowa inspirowana paryską rewią
- Gospodarze wieczoru Diana i Maciej Kautz
- Animacje Ashaki Dance Team
- Muzyka na żywo: zespół Good Stuff oraz DJ
- Wyjątkowe menu w wykonaniu szefa kuchni Marka Soczewki i jego zespołu (kuchnia francuska)
- Napoje oraz wybrane alkohole serwowane bez limitu
- Fotospot oraz loteria z atrakcyjnymi nagrodami
BAL SYLWESTROWY O Północy w Paryżu
20:00-04:00
Sala Baltic Panorama: 1500 zł / osoba | miejsce przy oknie: 1700 zł / osoba
Sala Marco Polo: 1250 zł / osoba | miejsce na balkonie: 1100 zł / osoba
Uprzejmie informujemy, iż do Państwa rachunku zostanie doliczone 10% opłaty serwisowej.
Powyższe ceny dotyczą wyłącznie Balu Sylwestrowego i nie obejmują noclegu. Ceny brutto. Powiadom nas w przypadku chęci rezerwacji pokoju bądź zarezerwuj pokój bezpośrednio na Skontaktuj się
Rezerwacje Balu Sylwestrowego
+48 730 ...Pokaż numer | Skontaktuj się
Menu Sylwestrowe
Ryby & Owoce morza
- Marinières
- Świeże ostrygi mango, marakuja, truskawka, mięta, limonka, cytryna, kolendra
- Tatar ze słonego łososia, salsa z awokado, kawior z pstrąga
- Bouillabaisse podawana z rouille i bagietką na zakwasie
- Pieczone krewetki ze szparagami, olejem kolendrowym, imbirem i limonką
- Carpaccio z ośmiornicy, sałatka z wodorostów wakame i kawior z mango
- Dorsz marynowany w skórce cytryny ze świeżymi ziołami
- Sole Meunière - pstrąg z migdałami
Dania Mięsne
- Tatar - sezonowana wołowina z marynowanym ogórkiem, szalotką i suszonym żółtkiem
- Foie gras gęsia wątróbka, jabłka, rodzynki
- Rillettes kaczka confit, brioche z tymiankiem
- Pâté en croûte chutney gruszkowy, chleb na zakwasie
- Pieczarki z cielęciną i serem brie
- Wellington - polędwica wołowa w cieście francuskim podawana z sosem tymiankowym
- Duszona golonka cielęca z warzywami
- Poulet Marengo kurczak duszony w pomidorach z langustynkami, grzybami i jajkiem na twardo
- Organiczna jagnięcina faszerowana grzybami leśnymi i orzeszkami pinii
- Medaliony wieprzowe z sosem Calvados i karmelizowanymi gruszkami
- Gratin ziemniaczany z truflami
- Brukselka zapiekana z serem Gruyère
- Pieczone purée ze słodkich ziemniaków z pestkami słonecznika i olejem dyniowym
Dania Wegetariańskie
- Risotto z dynią i ricottą
- Zupa z pieczonych kasztanów
- Bakłażan z konfiturą z czerwonej cebuli i serem kozim
- Quiche z porami i karmelizowanymi figami
- Buratta z pomidorami, oliwkami i świeżą bazylią
- Salade piémontaise z ziemniakami, marynowanymi ogórkami, pomidorami i estragonem
- Gratin z bakłażanów Zapiekanka z bakłażanów
- Gnocchi z burakami z mascarpone i orzechami
- Sery włoskie i francuskie, truskawki, orzechy, domowe grissini
- Chleb, masło, koperek, trufle
Desery
- Sernik baskijski
- Ciasto kokosowe kokos, mango i marakuja, czekolada
- Klasyczne tiramisu
- Paris – Brest
- Croquembouche
- Gâteau Opéra
- Gâteau Mont Blanc
- Crème Brulé
- Ciasto entremet z musem czekoladowym i praliną orzechową
- Fontanna czekoladowa z owocami sezonowymi
Live cooking
- Crêpes Suzette z pomarańczami i Cointreau
Napoje
- Powitalny koktajl
- Kieliszek wina musującego o północy
- Wino białe i czerwone
- Wódka
- Woda, wybrane napoje bezalkoholowe
- Kawa, herbata
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.