Bal Sylwestrowy - O północy w Paryżu | Sheraton Sopot Hotel

Bal Sylwestrowy - O Północy w Paryżu | Sheraton Sopot | Ashaki Dance Team

W tym roku Sylwester ma smak szampana i puls paryskiej nocy!

W programie:

  • Stylowa oprawa balowa inspirowana paryską rewią
  • Gospodarze wieczoru Diana i Maciej Kautz
  • Animacje Ashaki Dance Team
  • Muzyka na żywo: zespół Good Stuff oraz DJ
  • Wyjątkowe menu w wykonaniu szefa kuchni Marka Soczewki i jego zespołu (kuchnia francuska)
  • Napoje oraz wybrane alkohole serwowane bez limitu
  • Fotospot oraz loteria z atrakcyjnymi nagrodami


BAL SYLWESTROWY O Północy w Paryżu
20:00-04:00
Sala Baltic Panorama: 1500 zł / osoba | miejsce przy oknie: 1700 zł / osoba
Sala Marco Polo: 1250 zł / osoba | miejsce na balkonie: 1100 zł / osoba
Uprzejmie informujemy, iż do Państwa rachunku zostanie doliczone 10% opłaty serwisowej.

Powyższe ceny dotyczą wyłącznie Balu Sylwestrowego i nie obejmują noclegu. Ceny brutto. Powiadom nas w przypadku chęci rezerwacji pokoju bądź zarezerwuj pokój bezpośrednio na Skontaktuj się

Rezerwacje Balu Sylwestrowego
+48 730 ...Pokaż numerSkontaktuj się

 

Menu Sylwestrowe

Ryby & Owoce morza

  • Marinières
  • Świeże ostrygi mango, marakuja, truskawka, mięta, limonka, cytryna, kolendra
  • Tatar ze słonego łososia, salsa z awokado, kawior z pstrąga
  • Bouillabaisse podawana z rouille i bagietką na zakwasie
  • Pieczone krewetki ze szparagami, olejem kolendrowym, imbirem i limonką
  • Carpaccio z ośmiornicy, sałatka z wodorostów wakame i kawior z mango
  • Dorsz marynowany w skórce cytryny ze świeżymi ziołami
  • Sole Meunière - pstrąg z migdałami

Dania Mięsne

  • Tatar - sezonowana wołowina z marynowanym ogórkiem, szalotką i suszonym żółtkiem
  • Foie gras gęsia wątróbka, jabłka, rodzynki
  • Rillettes kaczka confit, brioche z tymiankiem
  • Pâté en croûte chutney gruszkowy, chleb na zakwasie
  • Pieczarki z cielęciną i serem brie
  • Wellington - polędwica wołowa w cieście francuskim podawana z sosem tymiankowym
  • Duszona golonka cielęca z warzywami
  • Poulet Marengo kurczak duszony w pomidorach z langustynkami, grzybami i jajkiem na twardo
  • Organiczna jagnięcina faszerowana grzybami leśnymi i orzeszkami pinii
  • Medaliony wieprzowe z sosem Calvados i karmelizowanymi gruszkami
  • Gratin ziemniaczany z truflami
  • Brukselka zapiekana z serem Gruyère
  • Pieczone purée ze słodkich ziemniaków z pestkami słonecznika i olejem dyniowym

Dania Wegetariańskie

  • Risotto z dynią i ricottą
  • Zupa z pieczonych kasztanów
  • Bakłażan z konfiturą z czerwonej cebuli i serem kozim
  • Quiche z porami i karmelizowanymi figami
  • Buratta z pomidorami, oliwkami i świeżą bazylią
  • Salade piémontaise z ziemniakami, marynowanymi ogórkami, pomidorami i estragonem
  • Gratin z bakłażanów Zapiekanka z bakłażanów
  • Gnocchi z burakami z mascarpone i orzechami
  • Sery włoskie i francuskie, truskawki, orzechy, domowe grissini
  • Chleb, masło, koperek, trufle

Desery

  • Sernik baskijski
  • Ciasto kokosowe kokos, mango i marakuja, czekolada
  • Klasyczne tiramisu
  • Paris – Brest
  • Croquembouche
  • Gâteau Opéra
  • Gâteau Mont Blanc
  • Crème Brulé
  • Ciasto entremet z musem czekoladowym i praliną orzechową
  • Fontanna czekoladowa z owocami sezonowymi


Live cooking

  • Crêpes Suzette z pomarańczami i Cointreau

Napoje

  • Powitalny koktajl
  • Kieliszek wina musującego o północy
  • Wino białe i czerwone
  • Wódka
  • Woda, wybrane napoje bezalkoholowe
  • Kawa, herbata

 

Napisz do organizatora

od 1100 zł
1 noc 31.12 - 31.12
Sopot Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Sopot, Powstańców Warszawy 10

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Polecane w okolicy

Zobacz podobne oferty w okolicy