Sala Bankietowa Riwiera przy bulwarze nadmorskim w Gdyni!
Wyśmienita zabawa, wyborne menu – witamy Nowy Rok w samym sercu Gdyni tuż przy wejściu na Nadmorski Bulwar.
Na żywo najlepsze światowe utwory taneczne zagra i zabawę poprowadzi instrumentalista
DJ Łukasz Szadura.
MENU PRZYGOTOWANE SPECJALNIE NA TĘ OKAZJĘ PRZEZ SZEFA KUCHNI:
STARTER
Filecik z łososia z szyjką rakową i dipem koprowym w asyście indyka z duszonymi pomidorkami i pesto bazyliowym podane z bułeczką cocktailową z masłem.
ZUPA
Krem z pieczonej dyni z mleczkiem kokosowym, imbirem oraz musem pomarańczowym
DANIE GŁÓWNE
Medaliony z polędwiczki wieprzowej na sosie borowikowym w asyście gratis z pasternaku i topinamburu oraz marchewki pieczonej w miodzie z cukinią grillowaną w ziołach
DESER
Torcik Sylwestrowy z musem malinowym oraz białą czekoladą/mandarynki
PRZEKĄSKI ZIMNE
– Polędwica marynowana z listkami parmezanu i oliwkami
– Carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem i płatkami prażonymi migdałów
– Krewetki królewskie na salsie amerykańskie
– Tymbalik drobiowy z zielonym groszkiem i warzywami
– Mus łososiowy ze świeżym koperkiem na jajku od kur zielononóżek
– Pasztet staropolski z dodatkiem wątróbek gęsich na plastrach grillowanych jabłek
– Indyk marynowany w ziołach z musem żurawinowym
– Rewia serów pleśniowych i dojrzewających z winogronem
– Patery owoców morza z rybami wędzonymi z dipem koprowym
– Włoskie wędliny z anipasti i paluszkami grissini
– Bukiet sałat z winogronami i porzeczkami z serami pleśniowymi
– Bagietki pszenne i wieloziarniste
BUFET DESEROWY
– Agrestowiec na biszkopcie z bezą, bitą śmietaną i płatkami prażonych migdałów
– Makowa pokusa z kremem mascarpone i konfiturą z czarnej porzeczki
– Mus z gorzkiej belgijskiej czekolady z wiśniami
– Rogaliki nadziewane czekoladą i skórką pomarańczową
W NOCY
– Barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami leśnymi
NAPOJE ZIMNE I GORĄCE
nielimitowane
– Woda mineralna niegazowana Cisowianka
– Woda mineralna musująca Cisowianka Perlage
– Sok pomarańczowy Cappy
– Coca Cola
– Kawa świeżo parzona z ekspresów przelewowych i ciśnieniowych
– Herbata / czarna, zielona, owocowa /
– Mleko w dzbankach
– Cukier biały i brązowy
– Cytryna
KIELISZEK PROSECCO NA POWITANIE NOWEGO ROKU!
INFORMACJE ORAZ REZERWACJE BILETÓW:
cena: 290 pln / osobę
tel. 58 [skontaktuj się]
tel. [skontaktuj się]
e-mail: [skontaktuj się]
Przywitaj NOWY ROK 2020 w Sali Bankietowej Riwiera przy bulwarze nadmorskim!
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.