O ofercie
MENU SYLWESTROWE
KOLACJA SERWOWANA
Zupa
-
Krem pietruszkowy z szarą renetą
Danie główne (do wyboru)
-
Konfitowana noga z kaczki, puree z batatów, sos wiśniowy
lub -
Konfitowana noga z kaczki, puree pietruszkowo-gruszkowe, sos z kumkwata
Deser (do wyboru)
-
Ptyś z lemon curd i bezą włoską
lub -
Makaroniki francuskie z ganache
PRZEKĄSKI ZIMNE
serwowane na półmiskach lub w formie stołu szwedzkiego
-
Wiejska deska (300 g): pęta kruchej kiełbasy, smalec z jabłkiem i skwarkami, ogórki kiszone, pieczywo na zakwasie, chrzan, ćwikła
-
Śledź pikantny z chilli i szalotką
-
Śledź w śmietanie z cebulą i jabłkiem
-
Samosa z sosem fistaszkowym
-
Spring rolls z warzywami i sosem słodko-pikantnym
-
Sałatka cezar
-
Sałatka z pieczonego buraka z rukolą, kozim serem i orzechami – mini pucharki
Finger Food
-
Pierożki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
-
Mini pocket z tortilli: indyk w panko, sałata rzymska, boczek, parmezan, sos cesarski
-
Paprykowe nachos z ajvarem
-
Mini quiche z boczkiem i serem
-
Vol-au-vent z musem z suszonych pomidorów i kozim serem
PRZEKĄSKI GORĄCE
-
Strogonoff – podawany ok. 00:30 (lub według ustaleń)
-
Barszczyk z krokietem – podawany ok. 2:00 (lub według ustaleń)
NAPOJE (bez ograniczeń)
-
Kawa i herbata z dodatkami
-
Soki: jabłkowy, pomarańczowy
-
Woda mineralna
-
Cola
-
Butelka wina musującego na parę
W cenie zapewniamy
-
pełne menu
-
obsługę kelnerską
-
nakrycie stołu
-
sprzątanie po wydarzeniu
We własnym zakresie organizatora
-
DJ
-
dodatkowa dekoracja sali sylwestrowej
Serdecznie zapraszamy do rezerwacji!
Wartość menu wraz z wynajmem sali na wyłączność oraz obsługą wynosi:
Od 20 osób - 300 zł / os
Od 30 osób – 295 zł / os
Od 40 – 50 osób – 285 zł / os
Opłatę naliczamy wg ilości zamówionych miejsc przy stole.
