Andrzejki Paryska elegancja | Stara Garbarnia | all inclusive

O ofercie

Andrzejki 2025 Paryska elegancja | Stara Garbarnia | all inclusive

Data: 29 listopada 2025 (sobota)
Godziny: 20:00 – 04:00
Cena: 375 zł/os. (do 24.10) | 395 zł/os. (od 25.10)
Miejsce: Sala Bankietowa w Starej Garbarni

  • Jeśli jedna osoba kupuje bilety dla kilku uczestników jednocześnie – cała grupa zostanie posadzona przy wspólnym stole.
  • Jeśli bilety kupowane są oddzielnie, a chcą Państwo siedzieć razem – prosimy o przesłanie listy osób do biura imprez najpóźniej następnego dnia po dokonaniu zakupu.

Bilety: Skontaktuj się

W cenie biletu:

  • wykwintna kolacja serwowana oraz bufety tematyczne (francuskie specjały, desery, nocne ciepłe dania),
  • open bar z winami, whisky, koktajlami i napojami bezalkoholowymi,
  • atrakcje: pokaz i nauka tańca, ruletka, fotobudka AI, ścianka foto,
  • obsługa kelnerska i muzyczna przez całą noc.

 

MENU ANDRZEJKOWE

Kolacja serwowana (od godz. 20:15):

Zupa: krem z dyni i kasztanów z chipsem z parmezanu (wersja wegańska z chipsem z nasionami chia).

Danie główne: udko z kaczki confit z sosem cumberland, gratin ziemniaczanym i pieczonym nadziewanym jabłkiem (wersja wegańska: stek z kalafiora pieczony w sosie bois bourdon, z gratin ziemniaczanym i prażonymi migdałami).

Bufet deserowy:

  • makaroniki w wielu smakach (malina, pistacja, lawenda, czekolada chili),
  • cream caramel z pieczonymi owocami kaki,
  • tarta dyniowa,
  • bezy z grejpfrutem, kremem kokosowym i pistacjami,
  • croissant maślany z polewą pistacjową i truskawkową,
  • fontanna czekoladowa z dodatkami,
  • wegańskie brownie z owocami kaki.

Bufet szwedzki – sałatki:

  • sałatka z rzodkiewek i sezonowej kaczki,
  • sałatka z brokułami, serem Roquefort, jajkiem przepiórczym i konfitowanym czosnkiem,
  • wegańska sałatka nicejska z arbuzem.

Bufet szwedzki – przekąski:

  • mini Quiche Lorraine,
  • rillettes wieprzowe z pieczywem wiejskim,
  • wybór serów francuskich (camembert, brie, roquefort, comté) z dodatkami,
  • croissant z pesto, francuskim serem i figą,
  • mini tarta z gorgonzolą i gruszką,
  • wegańska mini tarta z musem dyniowym,
  • deska francuskich dojrzewających wędlin, nadziewane oliwki, tapenada, bagietka, chutney z figi,
  • francuskie bagietki z pastami (kozi ser z miodem, pieczony burak, chrzan z koperkiem i kawiorem z jesiotra)

Nocne dania ciepłe (od godz. 23:00):

  • brioche z szarpaną kaczką, sosem wiśniowym z rozmarynem i serem,
  • wieprzowina duszona w cydrze z jabłkami w sosie demi-glace,
  • kasza pęczak z kurkami i zielonym groszkiem,
  • ratatouille z pomidorami,
  • grillowane warzywa,
  • zupa cebulowa z grzanką serową gruyère,
  • pieczone bataty,
  • ślimaki w maśle czosnkowym i natce pietruszki, z bagietką,
  • ostrygi w lodzie z cytryną,
  • mule z czosnkiem i pietruszką

Napoje:

  • kawa z mlekiem, wybór herbat,
  • woda niegazowana i gazowana z cytryną,
  • soki 100% (jabłko, pomarańcza),
  • napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Max, 7Up, Mirinda)

Open bar alkoholowy: whisky (Jack Daniel’s, Jameson), gin Seagrams, rum Captain Morgan, tequila, prosecco, wódka Stumbras z kłosem, piwo Prost, francuskie wina (białe i czerwone), koktajle i piwa bezalkoholowe.

Koktajle alkoholowe: Aperol Spritz, Hugo, French 75, Pornstar Martini

Mocktaile: Hugo Virgin, Aperol Virgin

 

Dla osób zainteresowanych dostępna wersja wegańska kolacji (zgłoszenia do biura imprez do 21.11).

Parking bezpłatny i monitorowany, możliwość zostawienia auta do następnego dnia.

Opcja noclegu na miejscu (rezerwacja w recepcji).

W wydarzeniu mogą wziąć udział jedynie osoby pełnoletnie.

Biorąc udział w wydarzeniu zgadzasz się na wykorzystanie Twojego wizerunku w celach marketingowych.

Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w przedstawionej ofercie.

Kontakt do organizatora

tel. 664 ...Pokaż numer, e-mail: Skontaktuj się

Napisz do organizatora

Lokalizacja

Wrocław, Wielkopolska 72

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii