O ofercie
Andrzejki 2025 Paryska elegancja | Stara Garbarnia | all inclusive
Data: 29 listopada 2025 (sobota)
Godziny: 20:00 – 04:00
Cena: 375 zł/os. (do 24.10) | 395 zł/os. (od 25.10)
Miejsce: Sala Bankietowa w Starej Garbarni
- Jeśli jedna osoba kupuje bilety dla kilku uczestników jednocześnie – cała grupa zostanie posadzona przy wspólnym stole.
- Jeśli bilety kupowane są oddzielnie, a chcą Państwo siedzieć razem – prosimy o przesłanie listy osób do biura imprez najpóźniej następnego dnia po dokonaniu zakupu.
Bilety: Skontaktuj się
W cenie biletu:
- wykwintna kolacja serwowana oraz bufety tematyczne (francuskie specjały, desery, nocne ciepłe dania),
- open bar z winami, whisky, koktajlami i napojami bezalkoholowymi,
- atrakcje: pokaz i nauka tańca, ruletka, fotobudka AI, ścianka foto,
- obsługa kelnerska i muzyczna przez całą noc.
MENU ANDRZEJKOWE
Kolacja serwowana (od godz. 20:15):
Zupa: krem z dyni i kasztanów z chipsem z parmezanu (wersja wegańska z chipsem z nasionami chia).
Danie główne: udko z kaczki confit z sosem cumberland, gratin ziemniaczanym i pieczonym nadziewanym jabłkiem (wersja wegańska: stek z kalafiora pieczony w sosie bois bourdon, z gratin ziemniaczanym i prażonymi migdałami).
Bufet deserowy:
- makaroniki w wielu smakach (malina, pistacja, lawenda, czekolada chili),
- cream caramel z pieczonymi owocami kaki,
- tarta dyniowa,
- bezy z grejpfrutem, kremem kokosowym i pistacjami,
- croissant maślany z polewą pistacjową i truskawkową,
- fontanna czekoladowa z dodatkami,
- wegańskie brownie z owocami kaki.
Bufet szwedzki – sałatki:
- sałatka z rzodkiewek i sezonowej kaczki,
- sałatka z brokułami, serem Roquefort, jajkiem przepiórczym i konfitowanym czosnkiem,
- wegańska sałatka nicejska z arbuzem.
Bufet szwedzki – przekąski:
- mini Quiche Lorraine,
- rillettes wieprzowe z pieczywem wiejskim,
- wybór serów francuskich (camembert, brie, roquefort, comté) z dodatkami,
- croissant z pesto, francuskim serem i figą,
- mini tarta z gorgonzolą i gruszką,
- wegańska mini tarta z musem dyniowym,
- deska francuskich dojrzewających wędlin, nadziewane oliwki, tapenada, bagietka, chutney z figi,
- francuskie bagietki z pastami (kozi ser z miodem, pieczony burak, chrzan z koperkiem i kawiorem z jesiotra)
Nocne dania ciepłe (od godz. 23:00):
- brioche z szarpaną kaczką, sosem wiśniowym z rozmarynem i serem,
- wieprzowina duszona w cydrze z jabłkami w sosie demi-glace,
- kasza pęczak z kurkami i zielonym groszkiem,
- ratatouille z pomidorami,
- grillowane warzywa,
- zupa cebulowa z grzanką serową gruyère,
- pieczone bataty,
- ślimaki w maśle czosnkowym i natce pietruszki, z bagietką,
- ostrygi w lodzie z cytryną,
- mule z czosnkiem i pietruszką
Napoje:
- kawa z mlekiem, wybór herbat,
- woda niegazowana i gazowana z cytryną,
- soki 100% (jabłko, pomarańcza),
- napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Max, 7Up, Mirinda)
Open bar alkoholowy: whisky (Jack Daniel’s, Jameson), gin Seagrams, rum Captain Morgan, tequila, prosecco, wódka Stumbras z kłosem, piwo Prost, francuskie wina (białe i czerwone), koktajle i piwa bezalkoholowe.
Koktajle alkoholowe: Aperol Spritz, Hugo, French 75, Pornstar Martini
Mocktaile: Hugo Virgin, Aperol Virgin
Dla osób zainteresowanych dostępna wersja wegańska kolacji (zgłoszenia do biura imprez do 21.11).
Parking bezpłatny i monitorowany, możliwość zostawienia auta do następnego dnia.
Opcja noclegu na miejscu (rezerwacja w recepcji).
W wydarzeniu mogą wziąć udział jedynie osoby pełnoletnie.
Biorąc udział w wydarzeniu zgadzasz się na wykorzystanie Twojego wizerunku w celach marketingowych.
Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w przedstawionej ofercie.
Kontakt do organizatora
tel. 664 ...Pokaż numer, e-mail: Skontaktuj się
