HOTEL AZALIA*** SYLWESTER

ZAPRASZAMY NA BAL SYLWESTROWY  2014/2015
   W HOTELU AZALIA***

                                                

Zapraszamy do hotelu Azalia*** na szampańskiego sylwestra 2014/2015
  

Niezwykłym dopełnieniem tej jedynej i niepowtarzalnej nocy w roku będzie
wyrafinowane menu,
Open Bar
oraz porywająca muzyka.
z orkiestrą   "CZASZA"  na żywo w Sali Balowej
Podczas imprezy zorganizujemy dla Państwa konkursy i zabawy z nagrodami.
Gwarantujemy niezapomnianą zabawę oraz wyborną atmosferę.

         Uczestników Balu zapraszmy do skorzystania z noclegu w Hotelu Azalia w promocyjnej cenie*

  

SYLWESTER 2014/2015   240. 00 ZŁ   OD OSOBY

MENU SYLWESTROWE:

APERITIF
PRZYSTAWKA
  4 DANIA GŁÓWNE
DESER
OPEN BAR
(wódka, piwo,wino, wino grzane bez ograniczeń)
ZIMNA PŁYTA I OWOCE MORZA W FORMIE STOŁU SZWEDZKIEGO
STÓŁ WIEJSKI

NAPOJE  BEZ  OGRANICZEŃ:  KAWA, HERBATA, SOKI, WODA,
NAPOJE GAZOWANE COCA COLI
CZ.1 BALU SYLWESTROWEGO
APERITIF
KIR ROYAL
PRZYSTAWKA:
> WĘDZONA KACZKA W KROPLI OCTU BALSAMICZNEGO I OLIWY NA KRUCHEJ SAŁACIE
DANIA GŁÓWNE:
  > PIECZONA POLĘDWICZKA UPLECIONA W WARKOCZ  Z SOSEM FRANCUSKIM, W TOWARZYSTWIE PAPARDELLE ZE SZPINAKIEM I BURACZKAMI NA CIEPŁO
FINAŁ CZĘSCI 1.
DESER:
>NIESPODZIANKA  AZALIA
CZ.2 BALU SYLWESTROWEGO
(BUFET DAŃ ZIMNYCH I GORĄCYCH ORAZ SŁODKOŚCI NA RÓZNE SPOSOBY)

STÓŁ SZWEDZKI:      
PÓŁMISKI WĘDLIN: POLĘDWICA SOPOCKA, SZYNKA WIEJSKA, SZYNKA BABUNI, SALAMI, KABANOS MAARYNOWANE MATIASY PODAWANE Z CEBULKĄ W SOSIE ŚMIETANOWYM
 MARYNOWANE MATIASY PO KRÓLEWSKU
GALARETA DROBIOWA
. MARYNOWANE MIĘSA W OCCIE ROZMARYNOWYM PODAWANE Z PIKANTNYMI PIKLAMI
 FILETY Z KURCZAKA FASZEROWANE FETA I KARCZOCHAMI.
WYBÓR GRECKICH SERÓW.
CAPREZE Z POMIDORAMI I SALAMI
KORECZKI WARZYWNE 
DESKA SERÓW
DWUKOLOROWA GALANTYNA Z DROBIU NADZIEWANA BAKALIAMI Z SOSEM CYTRUSOWO-MIODOWYM.
TRADYCYJNE PIEROŻKI OPIEKANE
BARSZCZ CZERWONE 
UDZIEC
 PIECZONE MAŁŻE Z POMIDORAMI 
RAKI, HOMARY, ŚLIMAKI, OŚMIORNICE
SAŁATKA WARZYWNA
SAŁATKA CEZAR Z KURCZAKIEM ,
SAŁATKA GRECKA.  
DIPY I MARYNATY:  
 SOS CZOSNKOWY, ŻURAWINOWY
 CIASTA I OWOCE
II DANIE CIEPŁE
> POKAZ KULINARNY- GIGANTYCZNY FASZEROWANY ŁOSOŚ BIAŁĄ RYBĄ I WARZYWAMI W OTOCZCE SOSU CYTRYNOWEGO W TOWARZYSTWIE RYŻU I WARZYW NA PARZE .

STÓŁ WIEJSKI:
TRZY RODZAJE BOCZKU, KIEŁBASA WIEJSKA,
BALERON
SZYNKA WIEJSKA, SZYNKA W CAŁOŚCI, SZYNKA Z TŁUSZCZYKIEM
PASZTET
SMALCZYK WIEJSKI
SERY
KARCZEK, SCHAB, MIĘSO WIEPRZOWE.
GOLONKA, ŻEBERKA
OGÓRKI KISZONE

III DANIE CIEPŁE
 FASZEROWANA CUKINIA Z PIEROŻKAMI I GRZANKĄ

IV DANIE CIEPŁE
KOCIOŁEK AZALIA

W RAMACH OPEN BARU POLECAMY ALKOHOHOLE:
WÓDKA,STOCK, STOCK SMAKOWY, SOBIESKI, KRUPNIK, ŻOŁĄDKOWA GORZKA, ŻUBRÓWKA
WINO CZERWONE I BIAŁE, PIWO TYSKIE.

INAUGURACJĄ NOWEGO ROKU 2015, BĘDZIE POKAZ OGNI SZTUCZNYCH.  

 

 

  * SPECJALNIE DLA PAŃSTWA PRZYGOTOWALIŚMY PAKIET SYLWESTROWY WRAZ Z NOCLEGIEM W  POKOJU DWU OSOBOWYM(ze śniadaniem oraz możliwoscia późniejszego wykwaterowania  do  godz.16:00)     W CENIE 320.00 ZŁ /OS.

Napisz do organizatora

od 240 zł
60 dni 03.12 - 31.01
Szarów Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii