HOTEL AZALIA*** SYLWESTER
ZAPRASZAMY NA BAL SYLWESTROWY 2014/2015
W HOTELU AZALIA***
Zapraszamy do hotelu Azalia*** na szampańskiego sylwestra 2014/2015
Niezwykłym dopełnieniem tej jedynej i niepowtarzalnej nocy w roku będzie
wyrafinowane menu,
Open Bar
oraz porywająca muzyka.
z orkiestrą "CZASZA" na żywo w Sali Balowej
Podczas imprezy zorganizujemy dla Państwa konkursy i zabawy z nagrodami.
Gwarantujemy niezapomnianą zabawę oraz wyborną atmosferę.
Uczestników Balu zapraszmy do skorzystania z noclegu w Hotelu Azalia w promocyjnej cenie*
SYLWESTER 2014/2015 240. 00 ZŁ OD OSOBY
MENU SYLWESTROWE:
APERITIF
PRZYSTAWKA
4 DANIA GŁÓWNE
DESER
OPEN BAR
(wódka, piwo,wino, wino grzane bez ograniczeń)
ZIMNA PŁYTA I OWOCE MORZA W FORMIE STOŁU SZWEDZKIEGO
STÓŁ WIEJSKI
NAPOJE BEZ OGRANICZEŃ: KAWA, HERBATA, SOKI, WODA,
NAPOJE GAZOWANE COCA COLI
CZ.1 BALU SYLWESTROWEGO
APERITIF
KIR ROYAL
PRZYSTAWKA:
> WĘDZONA KACZKA W KROPLI OCTU BALSAMICZNEGO I OLIWY NA KRUCHEJ SAŁACIE
DANIA GŁÓWNE:
> PIECZONA POLĘDWICZKA UPLECIONA W WARKOCZ Z SOSEM FRANCUSKIM, W TOWARZYSTWIE PAPARDELLE ZE SZPINAKIEM I BURACZKAMI NA CIEPŁO
FINAŁ CZĘSCI 1.
DESER:
>NIESPODZIANKA AZALIA
CZ.2 BALU SYLWESTROWEGO
(BUFET DAŃ ZIMNYCH I GORĄCYCH ORAZ SŁODKOŚCI NA RÓZNE SPOSOBY)
STÓŁ SZWEDZKI:
PÓŁMISKI WĘDLIN: POLĘDWICA SOPOCKA, SZYNKA WIEJSKA, SZYNKA BABUNI, SALAMI, KABANOS MAARYNOWANE MATIASY PODAWANE Z CEBULKĄ W SOSIE ŚMIETANOWYM
MARYNOWANE MATIASY PO KRÓLEWSKU
GALARETA DROBIOWA
. MARYNOWANE MIĘSA W OCCIE ROZMARYNOWYM PODAWANE Z PIKANTNYMI PIKLAMI
FILETY Z KURCZAKA FASZEROWANE FETA I KARCZOCHAMI.
WYBÓR GRECKICH SERÓW.
CAPREZE Z POMIDORAMI I SALAMI
KORECZKI WARZYWNE
DESKA SERÓW
DWUKOLOROWA GALANTYNA Z DROBIU NADZIEWANA BAKALIAMI Z SOSEM CYTRUSOWO-MIODOWYM.
TRADYCYJNE PIEROŻKI OPIEKANE
BARSZCZ CZERWONE
UDZIEC
PIECZONE MAŁŻE Z POMIDORAMI
RAKI, HOMARY, ŚLIMAKI, OŚMIORNICE
SAŁATKA WARZYWNA
SAŁATKA CEZAR Z KURCZAKIEM ,
SAŁATKA GRECKA.
DIPY I MARYNATY:
SOS CZOSNKOWY, ŻURAWINOWY
CIASTA I OWOCE
II DANIE CIEPŁE
> POKAZ KULINARNY- GIGANTYCZNY FASZEROWANY ŁOSOŚ BIAŁĄ RYBĄ I WARZYWAMI W OTOCZCE SOSU CYTRYNOWEGO W TOWARZYSTWIE RYŻU I WARZYW NA PARZE .
STÓŁ WIEJSKI:
TRZY RODZAJE BOCZKU, KIEŁBASA WIEJSKA,
BALERON
SZYNKA WIEJSKA, SZYNKA W CAŁOŚCI, SZYNKA Z TŁUSZCZYKIEM
PASZTET
SMALCZYK WIEJSKI
SERY
KARCZEK, SCHAB, MIĘSO WIEPRZOWE.
GOLONKA, ŻEBERKA
OGÓRKI KISZONE
III DANIE CIEPŁE
FASZEROWANA CUKINIA Z PIEROŻKAMI I GRZANKĄ
IV DANIE CIEPŁE
KOCIOŁEK AZALIA
W RAMACH OPEN BARU POLECAMY ALKOHOHOLE:
WÓDKA,STOCK, STOCK SMAKOWY, SOBIESKI, KRUPNIK, ŻOŁĄDKOWA GORZKA, ŻUBRÓWKA
WINO CZERWONE I BIAŁE, PIWO TYSKIE.
INAUGURACJĄ NOWEGO ROKU 2015, BĘDZIE POKAZ OGNI SZTUCZNYCH.
* SPECJALNIE DLA PAŃSTWA PRZYGOTOWALIŚMY PAKIET SYLWESTROWY WRAZ Z NOCLEGIEM W POKOJU DWU OSOBOWYM(ze śniadaniem oraz możliwoscia późniejszego wykwaterowania do godz.16:00) W CENIE 320.00 ZŁ /OS.