Pakiet Sylwestrowy w zamkowej scenerii!
PAKIET SYLWESTROWY
POBYT DLA 2 OSÓB
29.12.2023 – 02.01.2024
3250 zł (1625 zł / os.)
Pakiet obejmuje:
- 4 noclegi w komfortowym pokoju 2-osobowym
- 4 śniadania w formie szwedzkiego stołu
- 3 obiadokolacje – 29, 30.12.2023 i 01.01.2024 (w godzinach 17:00 – 20:00)
- obiad - 31.12.2023 (w godzinach 12:00 – 16:00)
- KONCERT ZESPOŁU ELVIS’56
wyśmienici muzycy na wyciągnięcie ręki, w atmosferze kameralnego klubu Muzyczny Folwark
– na rozgrzewkę przed Sylwestrem wybrzmią przeboje króla Rock’nRolla!
29.12.2023 (godzina 20:00)
- DEGUSTACJA WIN prowadzona przez sommeliera, który wprowadzi Państwa w tajemniczy
i intrygujący świat winiarstwa, degustacja oparta o 4 gatunki win
30.12.2023 (godzina 20:00)
- BAL SYLWESTROWY zabawę poprowadzi duet MORENA & MACIEK
szampańska zabawa przy przebojach muzyki rozrywkowej, wyśmienite menu, open bar,
niezapomniana noc sylwestrowa w murach Folwarku Starej Winiarni
31.12.2023 (godzina 20:00)
- KONCERT NOWOROCZNY ZESPOŁU NEW MARKET JAZZ BAND
na powitanie Nowego Roku w folwarcznych murach zabrzmi autentyczny jazz nowoorleański
01.01.2024 (godzina 20:00)
- Internet WiFi
- Bezpłatny parking na dziedzińcu hotelowym
- Przechowanie sprzętu narciarskiego
Informacje cenowe:
Dzieci do lat 3 - pobyt gratis (bez świadczeń)
Dzieci 3-17 lat – 780 zł/na dostawce w pokoju rodziców
(cena nie obejmuje Balu Sylwestrowego i Degustacji Win)
Dostawka dla osoby dorosłej – 1385 zł/pakiet
Możliwość wykupienia dodatkowej doby w cenie 320 zł / pokój 2-osobowy ze śniadaniem
Polecamy w okolicy:
TERMY GORCE - Skontaktuj się - 7 km (RABAT -10% dla naszych Gości hotelowych - aby skorzystać z rabatu należy odebrać na Recepcji Hotelowej specjalny voucher zniżkowy)
KASINA SKI – Skontaktuj się – 9 km
STACJA NARCIARSKA KONINKI – Skontaktuj się – 12 km
SKI LUBOMIERZ – Skontaktuj się – 14 km
MENU
Obiadokolacja 29.12.2023
Zupa: Pikantna zupa pomidorowa z lanym ciastem
Danie główne: Ryba w sosie koperkowym, ryż z warzywami, surówka z kiszonej kapusty
Deser: Szarlotka domowa
Napoje: Woda mineralna z cytryną, Kawa lub herbata
Obiadokolacja 30.12.2023
Zupa: Krem z białych warzyw z grzankami i oliwą z oliwek
Danie główne: Roladka drobiowa faszerowana szpinakiem i serem feta, ziemniaki puree z dodatkiem czosnku,
surówka z marchewki
Deser: Ciasto drożdżowe z owocami
Napoje: Woda mineralna z cytryną, Kawa lub herbata
Obiad 31.12.2023
Zupa: Rosół domowy z makaronem, marchewką i lubczykiem
Danie główne: Schab w sosie śliwkowym, kasza jaglana, surówka z czerwonej kapusty
Deser: Ciasto z galaretką
Napoje: Woda mineralna z cytryną, Kawa lub herbata
Bal Sylwestrowy 31.12.2023
Powitanie Gości domową miodówką serwowaną wprost z dębowej beczki przez Gwardię Kasztelańską
KOLACJA SERWOWANA
Przystawka: Profiterolka nadziewana pasztetem z królika podana na zielonej łączce z dodatkiem warzyw
Danie główne: Filet z kaczki serwowany na kolorowych kluseczkach z owocowym ratatouille i żurawiną,
podlany ziołowym olejem
Deser: Krem mascarpone na kruszonce ze śliwką suszoną i orzechem włoskim z dodatkiem pijanej wiśni
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
Przekąski: Słone babeczki faszerowane serkiem fromage z dodatkiem ryb / szynki / warzyw, Roladki z tortilli nadziewane łososiem oraz szynką i serem, Śliwki zapiekane w boczku, Wybór galaretek mięsnych
Wybór mięs pieczonych i wędlin: Schab pieczony nadziewany morelą, Pasztet pieczony ze śliwką,
Boczek rolowany pieczony z czosnkiem, Kiełbasa wiejska i kabanos
Wybór serów góralskich z dodatkiem żurawiny: Oscypek, Korbaczyki, Bunc
Sałatki: Makaronowa z grillowaną papryką i cukinią, Sałatka z porów i szynki
Dodatki: Ogórki kiszone, Rydze marynowane, Smalec wiejski, Chleb metrowy wiejski
Sosy: Koktajlowy, Tatarski, Czosnkowy
WYSPA SŁODKOŚCI
Fontanna czekoladowa i owoce filetowane, Kolorowe babeczki z owocami oraz tradycyjne ciasta domowe, Galaretki owocowe
OPEN BAR – ALKOHOL BEZ LIMITU
Wódka Wyborowa, Wino czerwone i białe, Piwo
NAPOJE BEZALKOHOLOWE
Kawa, Herbata, Woda mineralna z cytryną, Soki owocowe, Napoje gazowane
DANIA CIEPŁE
Prosiak pieczony w całości faszerowany kaszą i wątróbką, z dodatkiem kapusty zasmażanej, serwowany przez Szefa Kuchni
Bigos staropolski podlewany czerwonym winem
Obiadokolacja 01.01.2024
Zupa: Kwaśnica z żeberkiem wędzonym
Danie główne: Pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaki z wody, surówka z kiszonych ogórków z czerwoną cebulką
Deser: Krem śmietankowy z kruszoną bezą i owocami
Napoje: Woda mineralna z cytryną, Kawa lub herbata
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.